Golija je pitoma i lepa planina, sa prostranim i ravnim livadama oko najvišeg vrha, Jankovog kamena, sa koga pogled puca, takoreći, do pola Srbije.

Golija lepotica među planinama!
VIDEO

Mi smo

MLEKARA GOLIJA

Mlekara Golija se nalazi u selu Šaronje, na obroncima planine Golije, na 15km od Novog Pazara. Od samog početka mlekara radi na stalnom razvoju tehnologije, kao i na usavršavanju kadrova i kvaliteta proizvoda.

Misija mlekare „Golija“ je zadovoljan kupac.

Naša vizija je kontinuirano anticipiranje i zadovoljenje potreba modernog konzumenta, što za posledicu ima dalji rast i razvoj kapaciteta mlekare „Golija“ i garanciju kvaliteta plasiranih proizvoda.

Mlekara Golija posluje u sastavu P.P.D. „LjIN“ d.o.o. iz Raške. Nastala je 1997.godine kao mala, porodična mlekara, površine 100m2, koja je prerađivala 500l mleka dnevno. Zahvaljujući predanosti kako porodice, tako i ljudi koji rade u njoj, mlekara „Golija“ se svakodnevno rasla i razvijala, povećavajući svoje kapacitete, broj radnika i lepezu proizvoda.

Danas je mlekara „Golija“ uspešno i pre svega stabilno preduzeće. Najsavremeniji proizvodni pogon smešten je na površini od 400m2, sa dnevnom preradom 15000l mleka. Kadrovski i tehnički potencijal mlekare je danas utrostručen i veoma ozbiljan i u potpunosti spreman da odgovori zahtevima kupaca.

Svojim najsavremenijim voznim parkom mlekara „LJIN“ obezbeđuje da svakog dana najbolji proizvodi budu deo Vaše trpeze.

O redovnoj proveri kvaliteta naših proizvoda brine se Zavod za zaštitu zdravlja- Kraljevo.

VRH